loader
loader
Tannbehandling, Oslo | Slemdal Tannlegesenter | Bestill time
Bestill Time
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Navn*
Epost*
Mobil*
Melding:

Tannbehandling i Oslo

Undersøkelse av tenner

Som ny pasient ved Slemdal Tannlegesenter eksamineres tenner, tannkjøtt og slimhinner ekstra nøye. Vi tar nødvendige røntgenbilder. Det kan være nødvendig å ta full røntgenstatus eller et oversiktsrøntgenbilde om man har vært mye til tannbehandling tidligere, har stort behandlingsbehov eller har alvorlig tannkjøttsbetennelse.

Tannbehandlingen slik du vil ha den

Det er viktig at nye pasienter forklarer oss hvordan man helst vil at tannbehandlingen legges opp, hva man er vant til, hva man ønsker og hva man evner. Vi skal informere om behandlingens omfang, hva man kan forvente av resultat og kostnader.

For å se vår prisliste klikk her.

Årlig kontroll av tenner

Etter avsluttet behandling avtaler man når innkallelse til ny kontroll skal sendes ut eller når pasienten bør ringe selv. Ved halvårlig / årlig kontroll foretas normalt en undersøkelse, tannrens og polering samt at det tas nødvendige røntgenbilder.

Første gang hos tannlegen

Ved konsultasjon første gang er det viktig at man fyller ut et helseskjema. Det er viktig å opplyse om tidligere og aktuelle sykdommer som vi må ta hensyn til i tannbehandlingen. Vi noterer også hvilke medikamenter man bruker, fordi det kan påvirke hvilke behandlingsalternativer man bør velge. Det er viktig at vi gjøres oppmerksomme på endringer i helseskjemaet om det skulle inntreffe ved senere konsultasjoner.